Altijd mooi abonnement

Share This

Altijd mooi abonnement

 

Er altijd verzorgd uitzien tegen vaste lage kosten? 

Spreekt het bovenstaande u aan dan is ons Altijd Mooi abonnement iets voor U. Bij deze abonnementsvorm kunt u zelf uw complete behandelpakket samenstellen voor zowel haar als beauty behandelingen of een combinatie daarvan. Desgewenst compleet met producten waarbij u elke 3 maanden een complete set verzorgingsproducten krijgt zonder dat u dit meteen merkt in uw portemonnee.

Afhankelijk van de gewenste bezoek frequentie en het aantal verzorgingsproducten kunnen de kortingen oplopen tot ruim 20%!
Flexibel, heeft u een abonnement dan krijgt u dezelfde korting op extra behandelingen welke niet in het abonnement zitten. Ook krijgt u bij aankoop van producten altijd een mooie korting.

Betaal gemak, maandelijks schrijven wij een vast bedrag van uw rekening af. Tevens ontvangt u van ons een pasje waarop alle gegevens staan vermeld en waarop u kunt zien hoeveel behandelingen u nog te goed heeft. In principe is de looptijd 12 maanden echter mochten er omstandigheden zijn waardoor u het abonnement wilt beëindigen dan is dat geen enkel probleem. Wij hanteren dan voor een abonnement zonder producten een opzeg termijn van een maand en met producten 3 maanden.

Interesse? Loop gerust binnen en wij doen u een vrijblijvend maar vooral goed voorstel.

 Klik hier voor onze contact gegevens.