Beauty behandelingen & huidverbetering

Beauty behandelingen & huidverbetering

U kunt bij ons ook terecht voor een uitgebreid pakket aan schoonheidsbehandelingen waaronder nieuwe methoden zoals Micro-Dermabrasie, IPL Permanente ontharing en huidverbetering volgens het beproefde Dermalogica concept

Wij zijn gecertificeerde Dermalogica Skin Care Therapists.

DERMALOGICA

Dermalogica models2

Zij & Hij Hair & Beauty maakt uitsluitend gebruik van de producten van Dermalogica. Dermalogica vindt dat je huid goed verzorgen niets te maken heeft met verwennen of vertroetelen, maar gelijk staat aan iedere dag je tanden poetsen en regelmatig je haar wassen. Alleen de beste ingrediënten worden gebruikt en alle producten zijn niet comedogeen. Ze bevatten geen afsluitende minerale oliën, geen etherische oliën, noch lanoline, gedenatureerde alcohol, chemische geur- en kleurstoffen en zijn dierproefvrij.

Hier volgt een overzicht van de behandelmogelijkheden bij Zij & Hij Beauty:

Dermalogica face mapping

FACE MAPPING
Wanneer je voor de eerste keer een behandeling ondergaat bij Zij & Hij Beauty wordt er altijd een z.g. Face Mapping consultation uitgevoerd. Hierbij wordt ieder gebied in je gezicht geanalyseerd en krijg je een optimaal advies over de producten en behandeling die je nodig hebt. De huid liegt niet. Wanneer deze beoordeeld wordt door een professionele skin care therapist, vertelt de huid het allemaal: of het nu zonnebaden of vet eten is, het huidige stress niveau, de hoeveelheid kopjes koffie die er gedronken zijn die ochtend of de hoeveelheid alcohol de avond ervoor.

Naast de Face Mapping vindt er ook een intake gesprek plaats voordat de behandeling wordt toegepast. Tijdens dit gesprek worden eventuele medische indicaties vastgelegd en doorgesproken.

MINI TREATMENT
Weinig tijd? dan is deze korte behandeling misschien iets voor u.
De behandeling bestaat uit: een dubbele reiniging een peeling en een masker

MEDICATED CLEARING
Deze behandeling is het ultieme in de bestrijding van acne. De behandeling is gericht op het kalmeren van huidige ontstekingen, maar helpt ook onder meer door dieptereiniging, toekomstige uitbarstingen te voorkomen.

SKIN BRIGHTHENING TREATMENT
Deze behandeling brengt ongelijke pigmentatie, als gevolg van bijvoorbeeld hormoonwisselingen, overmatige blootstelling aan zonlicht en zwangerschap, terug in balans. Regelmatig bezoek aan de salon, in combinatie met het thuisgebruik van de juiste producten, kunnen een uitstekend resultaat geven.

ENVIRONMENT CONTROL TREATMENT
Dit is dé behandeling voor de rode, (over)gevoelige of geïrriteerde huid. Door gebruik te maken van ondermeer een kalmerende reiniger en een speciaal masker, wordt de huid gekalmeerd. Hierdoor zal deze minder rood zijn en direct prettiger aanvoelen.

POWER REGENERATION TREATMENT
Speciale behandeling voor de rijpere huid.

AGE SMART LIP RENEWAL
Wordt herinnerd vanwege je fantastische glimlach met deze gladmakende conditionerende behandeling voor iets wat vaak vergeten wordt…..je lippen!
Deze behandeling laat de lippen glanzen en het reduceert droogte.

AGE SMART EYE RESCUE
Verstevigen, aanspannen en revitaliseren van vermoeide ogen.

AGE SMART HAND REPAIR
Intensief hydraterende behandeling, bevat exfoliatie en korte handmassage.

FLASH EXFOLIATION
30 min. express exfoliatie om de huid gladder te maken of te egaliseren/opfrissen voor een speciale gelegenheid.

MICRO ZONE TREATMENT
30 min. durende behandeling specifiek gericht op een bepaalde zone, bijv. ontstekingen en verstoppingen.

MICRODERMABRASIE
Deze behandeling wordt uitgevoerd met de Micrabrader, dit is een apparaat waarmee op een zachte doeltreffende wijze de bovenste laag van de huid (hoornlaag)wordt verwijdert. Micro-dermabrasie is volkomen veilig, er kunnen nl. geen nieuwe littekens gemaakt worden.

Toepassingsgebieden:
rijpere huid en rimpels • vette en dikke huid • vermoeide huiden • grove poriën • rokers huiden • pigmentvlekken • snij littekens • acne littekens • verbrandings littekens • pigmenteringen
• striae (zwangerschapsstriemen)

DERMASHAPE
Deze behandeling wordt uitgevoerd met de DermaShaper, een functioneel apparaat voor intensief
verstevigende en huidverjongende gezichtsbehandelingen.

DermaShape is ideaal voor:
een intensieve huidsverjonging als wel ook een verstevigende gelaatsbehandeling • drainage onder de ogen • kalmeren en herstellend bij een couperose, gevoelige huid • kalmerend en herstellend bij de behandeling van acne, na chirurgische ingrepen of na micro dermabrasie en (zon)verbranding • het behandelen van verklevingen, ook littekenverklevingen • zowel gelaat als lichaam

Klik hier voor prijs informatie over onze beauty behandelingen.