Haarbehandelingen

De kwaliteit van het haar staat bij ons centraal. Onze jarenlange ervaring heeft er toe geleid om bij een kleuring en/of highlights met zeer lage percentages te werken. De behandeling duurt hierdoor gemiddeld wel wat langer dan bij andere salons echter dit komt de kwaliteit van het haar ten goede. Zeg nou zelf wat is belangrijker een korte behandeltijd of gezond haar? Wij vinden het laatste. Daarbij is de extra behandeltijd relatief gering in verhouding tot een gemiddelde kleur behandel interval van zes weken.

tigi_colour_logoVoor al onze kleur toepassingen werken met het TIGI Colour systeem. Hiermee zijn wij instaat elke gewenste kleur en/of spoeling te maken.
Ook voor onze highlight behandelingen geldt een langere behandel tijd. Wij zetten de kleuring en de highlights na elkaar in zodat beide onafhankelijk van elkaar kunnen inwerken waardoor e.e.a. elkaar niet beïnvloed en er dus een optimaal kleur resultaat kan worden behaald. Ook bij het bijwerken van de highlights vragen we wat extra tijd omdat wij dan exact dezelfde plukjes oppakken en daarvan alleen de uitgroei behandelen. Hierdoor blijft het resultaat natuurlijk en wordt onnodige belasting van het haar voorkomen. 

Tigi Hair Reborn

Er komen regelmatig nieuwe klanten naar ons met zwaar beschadigd haar. Wij raden dan voorafgaand aan de kleuring altijd eerst een Hair Reborn treatment van Tigi aan.

De Tigi Hair Reborn lijn is uniek in zijn soort een heeft een ongekend hoog herstellend vermogen.

Haarbehandelingen