Tags

Related Posts

Share This

online afspraak boeken

Op elk gewenst moment zelf uw knip of föhn afspraak maken?

Dat kan via onze *boekingssite. Om in te loggen gebruik je het aan ons verstrekte mail adres als inlognaam en volg de instructies op de boekingssite. Wachtwoord aanvragen of vergeten? Voer op de boekingssite het bij ons geregistreerde mail adres in en klik op “WACHTWOORD AANVRAGEN” en je ontvangt dan een nieuw wachtwoord via de mail.

*Voor het kiezen en bepalen van de juiste kleur en/of highlights behandeling vinden wij advisering een must. Om teleurstellingen en misverstanden voorkomen is het daarom helaas niet mogelijk voor dergelijke maatwerk behandelingen online een afspraak te maken. 

Neem voor dergelijke afspraken telefonisch (0162-404300) met ons contact op. Wij staan je dan graag te woord voor het juiste advies bij het inplannen van je behandeling op maat.

Nog geen klant bij ons?  Helaas hebben wij het oogpunt van misbruik er voor moeten kiezen dat je, je alleen bij ons in de salon kunt registreren als klant. Maak hiervoor telefonisch (0162-404300)  een afspraak. Tijdens je eerste bezoek aan onze salon worden je gegevens ingevoerd en kunt je in het vervolg online je afspraak maken

 

Voor overige vragen en/of op opmerkingen kunt u altijd hier met ons contact opnemen.