Tags

Related Posts

Share This

O’right natuurlijke haarverzorging

Over O’right

O’right maakt niet alleen natuurlijke haarverzorging, maar probeert ook traditionele Taiwanese rituelen en een ecologische lifestyle met elkaar te verbinden. Geïnspireerd door de natuur creëert O’right een groene lifestyle voor haar klanten. Op deze manier wil O’right haar liefde voor de natuur en de gezondheid van de mens benadrukken.

Een beter milieu

O’right gelooft dat iedereen kan bijdragen aan een groenere wereld. Elke kleine stap draagt bij tot grote veranderingen in het milieu. Bij O’right richten we ons op deze overtuiging om zo onze omgeving gezonder te maken.

O'right filosofie

Vanaf het begin in 2002 zijn we ervan overtuigd dat gezondere producten voor mens, milieu en maatschappij leiden tot een meer duurzame toekomst. Ons logo bestaat uit een groene “O”. Dit staat voor onze prachtige aarde die wij groener willen maken. “Right” staat voor de juiste dingen die we doen. 

Duurzame verpakkingen

O’right ontwikkelt verpakkingen die zoveel mogelijk in balans met het milieu zijn. Ons streven is om natuurlijke en composteerbare of herbruikbare verpakkingsmaterialen te gebruiken. Dit heeft tot de volgende verpakkingsconcepten geleid; Tree-in-a-bottle, Floralbox, Bamboe een duurzaam design, Recoffee en Stop plastic afval. Lees meer over onze Duurzame verpakkingen 

Bamboo Cap

Groene productie

Het hoofdkantoor van O’right is gebouwd volgens de meest moderne en duurzame productiestandaards op het gebied van cosmetica. Hierdoor voldoet O’right aan de meest strenge productienormen. Lees meer over ons groene hoofdkantoor  

Maatschappelijk verantwoord

O’right ondersteunt zowel lokaal, nationaal als internationaal verschillende projecten waarbij duurzaamheid en sociale verantwoordelijkheid een belangrijke rol spelen. Wij doneren niet zomaar geld naar een stichting om daarmee onze verantwoordelijkheid te kopen. We proberen altijd met onze medewerkers en klanten activiteiten op te zetten die zoveel mogelijk impact hebben en relevantie met de branche waarin we werken. Lees meer over de verschillende projecten 

Natuurlijke ingrediënten

Bij O’right ligt de focus op het maken van de meest duurzame shampoo. Een gezonde shampoo is niet alleen milder voor de mens, maar zorgt ook voor minder milieubelasting. De laatste Green Upgrade heeft er voor gezorgd dat het maximaal mogelijke percentage aan organische ingrediënten in onze producten verwerkt zijn. Lees meer over de natuurlijke shampoos

The World’s Greenest Shampoo

Natuurlijke shampoo

Schuimmiddelen

Bij O’right ligt de focus op het maken van de meest duurzame shampoo. Een gezonde shampoo is niet alleen milder voor de mens, maar zorgt ook voor minder milieubelasting. De laatste Green Upgrade heeft er voor gezorgd dat het maximaal mogelijke percentage aan natuurlijke ingrediënten in onze producten verwerkt zijn.

O’right shampoos zijn vrij van:

ParabenenHoudbaarheidsmiddel
SulfatenSchuimmiddel
Environmental hormonesOmgevingshormoon
PhtalatenRomig-maker
FormaldehydeHoudbaarheidsmiddel
DEAVerdikkingsmiddel
EOHulpstof
Kleurstoffen


O’right werkt uitsluitend met de beste gecertificeerde organische (sulfaatvrije) schuimmiddelen die momenteel beschikbaar zijn. Deze worden gemaakt van kokos- en tarwekiem olie (glucoside). Dit is één van de minst irriterende van alle reinigende stoffen die verkrijgbaar is. De voordelen van deze schuimmiddelen zijn:

  • Geven een zijdezacht reinigend schuim
  • Irriteren niet
  • Behouden het evenwicht van de huid, waardoor de huid niet uitdroogt
  • Milde, maar effectieve reiniging
  • Breken biologisch zeer snel af
  • Laten geen residu achter op de hoofdhuid

De houdbaarheid van onze producten wordt gerealiseerd door gebruik te maken van de beste conserveermiddelen die de natuur biedt, namelijk fruitzuren. Fruitzuren hebben van origine een conserverende werking en hier maken wij onze shampoos en verzorgingsproducten dan ook graag gebruik van.

Proefdiervrij

O’right vindt het erg belangrijk dat dieren in het productieproces ongedeerd blijven. Door geen dierproeven uit te voeren, wordt de veiligheid en het welzijn van dieren gewaarborgd. Dit predicaat garandeert dat alle producten van O’right (en de door O’right gebruikte grondstoffen) 100% vrij zijn van proefdiertesten.

In Nederland zijn er uiterst strenge regels als het gaat om dierenwelzijn. Stichting Proefdiervrij is een onafhankelijke partij die het dierenwelzijn vooropstelt. Met trots kan O’right vermelden dat het in 2012 door de Stichting Proefdiervrij officieel erkend is als vrij van proefdieren. Deze erkenning vertaalt zich in het mogen voeren van het predicaat Proefdiervrij en bijbehorende logo van de stichting.

Proefdiervrij

Glutenvrij

Alle O’right producten zijn glutenvrij. O’right is voortdurend bezig met het waarborgen van de gezondheid van mens en milieu. Wij kiezen er daarom voor om geen gluten te verwerken in de producten. O’right’s glutenvrije producten zorgen voor gezond haar en zijn een verwennerij voor de huid.

Glutenvrij

Vegan

De meeste producten van O’right passen in een veganistische levenstijl, waardoor je onze producten zonder twijfel kunt gebruiken. Er zijn een aantal producten die echter heel specifiek een grondstof nodig hebben die niet geschikt zijn voor een vegan lifestyle. De onderstaande producten zijn in elk geval vrij van dierlijke stoffen:

Shampoo
Green Tea, Camellia Oil-Control, Purple Rose Color Care, Bamboo Moisturizing, Dandelion Sensitive
ConditionerBamboo, Golden Rose Color Care, Purple Rose Color Care, Caffeine
Body WashIce, Peach Blossom Smoothing
Home CareGoji Berry Revitalizing Cream, Green Tea Moisturizing Cream, (Premier) Rose Hip Seed Oil, Recoffee Hair Oil, Golden Rose Oil, Purple Rose Oil
Scalp CareCaffeine Hair Tonic, Tea Tree Scalp Spray
StylingUltra Free Mud, Anti-Gravity Nature Gel, Curl Enhancing Cream, Superb Lifting Spray, Goji Berry Volumizing Hair Cream
Vegan