Over ons

Share This

Over ons

Over ons  Kapsalon Hank

Wij streven naar een optimale dienstverlening waarbij u als klant centraal staat. Ons team investeert daarom veel tijd en energie in het volgen van cursussen, workshops en beurzen op Haarmode en Beauty gebied.

 

Bij een optimale dienstverlening horen vanzelfsprekend ook hoogwaardige producten. 
Wij werken met producten van: O’Richt, TIGI, Matrix, Ballmain Dermalogica en Gelish. Stuk voor stuk zeer hoogwaardige producten welke allen voldoen aan onze hoge kwaliteitseisen, meer informatie over deze producten vindt u op onze site.

Naast alle facetten op haarmode gebied kunt u bij ons ook terecht voor een weldadige Beauty behandeling zowel manueel als ook voor een Dermabrasie en/of Dermashape behandeling.

Recentelijk hebben wij Gelish gellak behandelingen aan ons portfolio toegevoegd.

U kunt bij ons altijd binnen lopen en als er plaats is kunt u desgewenst direct behandeld worden. Voor wie graag op een afgesproken tijdstip behandeld wil worden adviseren wij een afspraak te maken, het zij telefonisch (0162-404300) of online

Even wachten? Onder het genot van koffie of thee, vergezeld met een breed scala aan stijlvolle magazines zal dit niet echt een probleem zijn. Tevens mag u altijd gebruik maken ons Wifi netwerk zodat u onbekommerd toegang hebt tot internet op uw smartphone of tablet.

Wij hanteren duidelijke tarieven dus geen verassingen achteraf, bent u ondanks onze goede zorgen niet tevreden met het resultaat dan zien wij u graag binnen een week terug en lossen dit naar ieders tevredenheid op.

Vragen? Stel ze gerust aan een van onze teamleden of mail ons.

 

Met vriendelijke groet en tot ziens,

Team Zij & Hij Hair & Beauty,